Kartą vienoje karalystėje...

Penktadienį kone pusantro šimto Mažeikių r. Viekšnių miestelio gyventojų susirinko į bendruomenės tarybos organizuotą senųjų metų palydėtuvių šventę „Kartą vienoje karalystėje“.

Pasak šventę pradėjusios bendruomenės pirmininkės Genovaitės Čiužienės, toks gausus susirinkusiųjų būrys rodo, kad viekšniškiams svarbus buvimas kartu, ir išreiškė viltį, jog taip pat aktyviai naujaisiais metais bus imamasi visų darbų.

Dėkodama visiems vakaro dalyviams, pirmininkė ypatingai pasidžiaugė tarybos narėmis Vilma Beržiniene, Raimonda Maneikiene, Dalia Griciuviene, negailėjusiomis savo laiko ir jėgų organizuojant miestelio gyventojams šią nuotaikingą šventę.

O šventė išties pavyko, nes linksma buvo ir darželinukui, ir žilaplaukiui senjorui. Visiems kojos kilnojosi skambant Donato Balvočiaus dainoms, smagu buvo stebėti „karaliaus ir karalienės bei jų sūnų ir nuotakų“ istoriją ar Kalėdų Senelio ir jo palydovės Snieguolės apsilankymą. Daugelis vakaro dalyvių taip pat atėjo pasipuošę išskirtiniais rūbais, bylojančiais, kad jie šventės laukė ir rūpestingai jai ruošėsi.

Taigi metus viekšniškiai užbaigė smagiai pabendravę ir nusiteikę paremti vieni kitus naujųjų metų darbuose.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode